Tadaaaaaa

Wij zijn blij, en trots, om jullie te mogen vertellen dat Bureau Binder een toffe nieuwe fase ingaat met Tom de Roos als mede-eigenaar, Chef Web, Creative Consultant en nog veel meer.

De afgelopen jaren was Tom op de achtergrond altijd aanwezig als inspirator, sparring partner, consultant en webdevelopment-technische zaken.. Maar nu dus ook ‘officieel’ en op de voorgrond: wij vormen nu samen Bureau Binder.

Bureau Binder heeft nu dus twee Chefs, twee stoelen, nog steeds één (enorm) bureau, maar véél meer expertise in huis. Naast online marketing is nu ook webdevelopment en onderhoud van websites een belangrijke pijler van ons Bureau. We kunnen je dus nóg beter van dienst zijn!

Wil je in real-life weten wie we zijn? Kom dan gerust langs; ons bureau staat in Tot2021 aan Molenstraat-centrum 1 in Apeldoorn. Kondig het wel even aan want we zijn nogal eens op pad, en we willen niet dat je voor een dichte deur staat!

En als je een webdesigner in huis haalt is de eerste stap onontkombaar 🙂 …..Binnenkort hebben wij, Bureau Binder, een toffe nieuwe site. We’ll keep you posted!!