Diensten

Wat we doen

Jij kent als geen ander jouw eigen bedrijf of organisatie. Maar weet je ook alles van online succes? Hoe jij je website effectief inzet om meer werk binnen te halen? Wij helpen daar graag mee.

We helpen je met goede en functionele websites die doen wat ze moeten doen. Internetbureau Binder adviseert, ontwerpt, bouwt en optimaliseert jouw website. Zodat jij je op jóuw werk kunt richten. Met onze jarenlange ervaring in development en communicatie en online marketing bij onder meer AkzoNobel, Gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe en Tauw Group zijn wij experts in het creëren van websites en online marketing die je helpen verder te groeien.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken en uitvoeren van een resultaatgericht online marketing: van internetstrategie, zoekmachineoptimalisatie, adverteren op social media, Google AdWords, contentmarketing tot complete internetmarketing campagnes.

Als je nieuwe website eenmaal in de lucht is wil je natuurlijk dat deze goed beveiligd, onderhouden en up-to-date blijft. Daarom bieden we speciale service-abonnementen aan. Voor nog geen twee tientjes ben je verzekerd van een goed beveiligde website, back-ups en updates van jouw installatie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Content marketing

Social media marketing

E-mail marketing

Online marketing abonnement