E-mail marketing en nieuwsbrieven

Niets is zo belangrijk als het bereiken van je doelgroep. Dat kan met slimme nieuwsbrieven en e-mailcampagnes. Bureau Binder helpt je met een effectieve strategie om e-mail marketing in te zetten als middel om je publiek aan je te verbinden en je naamsbekendheid te vergroten.

Persoonlijk en effectief

E-mail marketing is een laagdrempelige, snelle én goedkope manier om met hele gerichte en persoonlijke informatie je doelgroep aan te zetten tot actie of om je naamsbekendheid te vergroten. Met e-mail marketing kun je gerichte aanbiedingen doen aan klanten voor artikelen uit de webshop, of betrokkenheid bij een campagne vergroten door je doelgroep te informeren en/of aan te zetten tot actie op social media. De resultaten van e-mail marketing zijn heel goed meetbaar, we zien direct welke nieuwsbrief wordt geopend, op welke link wordt geklikt en welke acties plaatsvinden. We zien dus wat er succes heeft en waar verbeterpunten liggen.

Vrijblijvend advies

E-marketing is een instrument dat je heel effectief in een campagne kunt inzetten (door je doelgroep te informeren, follow-up-mails, aanbiedingen & acties, links naar content op social media, etc.). Je kunt er ook voor kiezen e-mail marketing op wekelijkse of maandelijkse basis in te zetten. In dat geval wordt het een onderdeel van je vaste online marketing(mix). Wat geschikt is voor jou hangt af van je producten, diensten en doelgroep. Als je op regelmatige basis een nieuwsbrief wilt versturen tegen lage kosten hebben we daar aantrekkelijke mogelijkheden voor. Vraag vrijblijvend advies om ook voor jouw effectieve e-mailmarketing op te zetten.