WordPress Service

Onderhoud WordPress website

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte beheersysteem om websites bij te houden. Met miljoenen gebruikers is het ook een interessant platform voor hackers. Elke website heeft onderhoud nodig in de vorm van het uitvoeren van updates. Dat kan een update van het systeem zijn (de WordPressinstallatie), of van plug-ins en widgets die gebruikt worden. Hoe ‘eenvoudig’ je website ook is, het maakt vaak standaard gebruik van plug-ins en widgets, zoals een contactformulier of beveiliging tegen spam. En gebruik je (gekocht of gratis) WordPress theme? Ook die heeft zo zijn updates nodig.

Onderhoud met een WordPress service-abonnement

Wij ondersteunen onze klanten daarom met onze maandelijkse WordPress service-abonnementen, want een website die niet volledig is geüpdatet kan voor problemen zorgen. Wij bieden verschillende pakketten waarmee onze klanten geen omkijken meer hebben naar de website. Wij zorgen ervoor dat alle updates snel uitgevoerd worden, zowel van het thema, plug-ins, widgets en WordPress zelf. Daarbij maken we dagelijks een back-up van je website. Zo weet je zeker dat, mócht er iets misgaan, je binnen no-time weer de website in de lucht hebt.

‘Atijd up-to-date en veilig.’

Het instappaket biedt de volgende service voor de instapprijs van €19,95 per maand (excl. btw)**

**Zie onze algemene voorwaarden voor alle voorwaarden van onze hosting-abonnementen.

Een kleine bug of conflict in een plugin of thema kan grote gevolgen hebben. De meeste van deze storingen  ontstaan door gebrek aan onderhoud van een WordPress website. Wij voeren onderhoud en updates altijd snel en gecontroleerd uit. We testen de updates, verdiepen ons in de documentatie en we zorgen altijd dat er back-ups klaar staan. Dat scheelt een hoop onzekerheid! Mocht er iets mis gaan dan zetten we direct de back-up van je website terug zodat jij geen klanten misloopt.

Onderhoud & Hosting van je website | Premium

Als je de zekerheid wilt van een veilige server waarop alleen websites draaien die door ons onderhouden worden en dus gescreend worden op beveiligingsrisico’s en altijd geüpdatet zijn, kies dan voor een service-abonnement inclusief hosting (vanaf €49,95 per maand inclusief het registreren van extra domeinnamen en webmail).

Wij bieden hosting op maat. Ingericht voor WordPress en aangepast aan de complexiteit van jouw website. Wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse back-ups.

De specificaties van onze premium WordPress onderhoud & hosting:**

**Zie onze algemene voorwaarden voor alle voorwaarden van onze hosting-abonnementen.

We werken op basis van een contract met een maandelijkse opzegtermijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet meer van ons af komt. 🙂 Volgens onze voorwaarden zijn we ook verplicht om mee te werken als je je website wilt verhuizen naar een andere hostingpartij, en dat komen we natuurlijk na. Zo leveren wij ook dan een goede service.

Met hosting & onderhoud heb je geen omkijken meer naar de website, naar providers of gedoe met registratie van domeinnamen. Wij zorgen ervoor dat alles soepeltjes draait, en blijft draaien.

Dit zijn de twee meest geleverde services; wil je méér onderhoud, of wil je gegarandeerd binnen 24 uur je storingen opgelost hebben? Neem dan contact met ons voor een offerte op maat.