Ons Werk

Dit doen we zoal

Wij zorgden ervoor dat het boek Veluwe Buitengewoon een eigen platform kreeg door de website te bouwen en socialmedia in te zetten; hierdoor kreeg de verkoop en bekendheid van het boek een mooie impuls.  En, omdat we met onze kennis graag een bijdrage leveren aan goede initiatieven,  dit alles in ruil voor een doosje (overigens uitstekende) wijn. Dank Gert Jan!

Cover en binnenzijde van boek Veluwe Buitengewoon

 

We bouwden de website van het Nationaal Jeugd Orkest (NJO) zodat de musici zich konden richten op wat voor hen het belangrijkste is,  de muziek (Binnenkort begint weer de NJO Muziekzomer, de moeite waard!).

 Voor World of Health BV hebben we een animatie gemaakt om hun net gelanceerde app te promoten, wat natuurlijk gepaard ging met luid tromgeroffel en flitsende socialmediacampagnes. Voor narrowcasting in de praktijken van fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten en huidtherapeuten creëerden we een aangepaste tweede animatie. Lees hier meer over online marketing.

 

Voor Non Babylon hebben we een bestaand ontwerp in een snelle nieuwe website gegoten en voor een collega-internetbureau hebben we socialmediacampagnes opgezet voor een organisatie in ouderenzorg, een grote ticketverkoopwebsite, een kaas uit Rotterdam en een keten van sportscholen. Meer over socialmedia advertising en online marketing.

Non Babylon logo