Webdevelopment

Wij maken goede, strakke en functionele websites die doen wat ze moeten doen. Internetbureau Binder adviseert, ontwerpt, bouwt en optimaliseert jouw website. Zodat jij je op jóuw werk kunt richten. Met onze jarenlange ervaring in development, communicatie en online marketing bij onder meer AkzoNobel, Gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe, Tauw Group, Sundays en Etos zijn wij experts in het creëren van websites en online marketing die je helpen verder te groeien.

Begin met een goede strategie

Online resultaten begint met een goede strategie. Een strategie die past bij jouw bedrijf of organisatie. Het ontwerp, de bouw, uitstraling en inrichting van de nieuwe site vloeit voort uit die strategie. Wij helpen je de strategie duidelijk te krijgen, te focussen op doel en doelgroep en zorgen ervoor dat de website aansluit bij wat jij wilt. We beginnen een project graag samen met jou om tafel om zo in beeld te krijgen wat je wensen, eisen en doelstellingen zijn.

Gebruikersvriendelijke websites

Uiteraard zijn alle websites die we maken responsive en  maken we de website zo snel mogelijk. Die snelheid wordt door je bezoekers goed gewaardeerd en een snellere site zorgt ook voor een betere plek in Google. Wij bouwen altijd met de gebruiker als uitgangspunt; de bezoeker moet vinden waar hij naar op zoek is, zelfs als hij nog niet weet wat hij zoekt. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines, dus met de juiste teksten zal de site goed vindbaar zijn in de zoekmachines (Google, Bing, Yahoo).

WordPress

Bij Bureau Binder houden we van WordPress; het grootste open source platform wereldwijd.  Het is flexibel, biedt bijna alle mogelijkheden die je kunt bedenken, het is solide, heeft een grote community zodat de kennisbasis heel groot is en het is eenvoudig in gebruik. Ook zonder diepgaande computerkennis ben je in staat om teksten aan te passen op de website, of afbeeldingen te plaatsen.

Omdat WordPress zo populair is, is het ook interessant voor hackers. Daarom is het belangrijk je website up-to-date te houden. Wij ondersteunen onze klanten met onze maandelijkse WordPress onderhoudsdiensten. Wij bieden verschillende pakketten waarmee de website onderhouden, en het thema, de plug-ins, eventuele andere tools en WordPress zelf, regelmatig bijwerken.  Ook maken we (bijna) dagelijks een back-up. Dit doen we overigens ook voor websites die we niet zelf gebouwd hebben. Lees hier meer over maandelijks onderhoud en updates van je website. Prijzen voor onderhoud, updaten en backuppen van een redelijk ‘eenvoudige’ website beginnen vanaf €19,95 per maand. Heb je zelf een WordPress website en zie je de voordelen van regelmatig onderhoud? Neem dan eens contact met ons op.

Maatwerk

We ontwerpen en bouwen heel graag zelf voor onze klanten. Zo krijg je een website geheel naar jouw wensen en doelen, speciaal ontworpen voor jouw bedrijf of organisatie.  Elke website is bovendien uniek en levert aantoonbaar goede resultaten. Maarja, een maatwerk website is voor veel ondernemers, vooral beginnende zzp’er, niet haalbaar. Daarom bieden we de optie om voor een gering bedrag een website voor je te ontwerpen en bouwen op basis van een (al dan niet gekocht) WordPress thema. Uiteraard volledig aangepast volgens jouw huisstijl, logo, kleuren, etc. Ook hiermee heb je een prima, goed functionerende en mooie website, die uniek is, maar met bestaande ‘bouwstenen’.  Dit is zeker niet slechter dan maatwerk, maar haalbaar voor bijna iedereen. Bovendien kiezen we natuurlijk een thema (de bouwstenen) die het beste aansluit bij jouw eisen en doelen.

Dit doen we zoal

Een greep uit wat Internetbureau Binder de afgelopen jaren heeft gedaan…..

Voor drogisterijketen Etos hebben we voor de vestiging in Leersum een website ontwikkeld. De website moest voldoen aan enkele eenvoudige eisen: snel, toegankelijk, makkelijk om nieuwe acties toe te voegen en uiteraard veilig en stabiel. Daarnaast was het inhoudelijk van belang dat de nieuwste folder (met de aanbiedingen en acties) in de website geïntegreerd zou worden. Binnen WordPress hebben we een geschikt thema geselecteerd en vervolgens op maat gebouwd. Door onnodige functionaliteiten te verwijderen hebben we een snelle website gemaakt. Met het gemak van WordPress kan de winkelmanager  eenvoudig zelf nieuwe afbeeldingen plaatsen of een actie toevoegen. Hiervoor hebben we een widget gebruikt die op de contactpagina de acties promoot.

Voor Etos Leersum hebben we tevens een competitie- en imago-onderzoek uitgevoerd en op basis daarvan een socialmedia strategie, doelgroep en waarden opgesteld en een complete socialmedia strategie uitgewerkt.

Voor World of Health BV hebben we een animatie gemaakt om hun net gelanceerde app te promoten, wat natuurlijk gepaard ging met luid tromgeroffel en flitsende socialmediacampagnes. Voor narrowcasting in de praktijken van fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten en huidtherapeuten creëerden we een aangepaste tweede animatie. Lees hier meer over online marketing

Wij zorgden ervoor dat het boek Veluwe Buitengewoon een eigen platform kreeg door de website te bouwen en socialmedia in te zetten; hierdoor kreeg de verkoop en bekendheid van het boek een mooie impuls.  En, omdat we met onze kennis graag een bijdrage leveren aan goede initiatieven,  dit alles in ruil voor een doosje (overigens uitstekende) wijn. Dank Gert Jan!

We bouwden de website van het Nationaal Jeugd Orkest (NJO) zodat de musici zich konden richten op wat voor hen het belangrijkste is,  de muziek.

Voor Non Babylon hebben we een bestaand ontwerp in een snelle nieuwe website gegoten en voor een collega-internetbureau hebben we socialmediacampagnes opgezet voor een organisatie in ouderenzorg, een grote ticketverkoopwebsite, een kaas uit Rotterdam en een keten van sportscholen. Meer over socialmedia advertising en online marketing.