Zoekmachine adverteren (SEA) met Google AdWords

Jouw advertentie en website duidelijk zichtbaar, opvallend en bovenaan in Google, dát is zoekmachine adverteren (SEA). Met zoekmachine adverteren plaatsen we advertenties die zichtbaar worden voor mensen die naar jouw producten en diensten zoeken. Zo ben je goed vindbaar voor potentiële nieuwe klanten.

Snel resultaat met zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren zetten we advertenties in op relevantie zoekopdrachten van jouw doelgroep. Afhankelijk van de precieze doelgroep plaatsen we tekstadvertenties in Google, of andere zoekmachines (Bing en Yahoo), en in het Displaynetwerk. Het voordeel? Een campagne is snel op te zetten en diezelfde dag nog online. Het budget is per dag te bepalen én aan te passen. De planning van weergave van advertenties is van dag tot dag in te stellen en de resultaten zijn meetbaar. En het belangrijkste? Je boekt direct resultaten!

Effectieve advertenties, goede resultaten met AdWords

Voordat we een campagne opzetten bepalen we eerst welke producten en diensten aangeboden worden, welke zoekwoorden belangrijk zijn en hoe de concurrentie is. Op basis hiervan bepalen we een strategie om de beste resultaten te bereiken en zetten we de campagne op. Hierna houden we nauw in de gaten hoe de campagne presteert en passen we de campagne aan. Uiteraard monitoren we de campagne regelmatig en rapporteren we regelmatig over de resultaten.

Google Display Advertising

Het adverteren in zoekmachines kunnen we uitbreiden naar alle websites die tot het Google-partnernetwerk behoren. Dit zijn meer dan 2 miljoen websites, met een totaal bereik van 90% van alle internetgebruikers. Wanneer je gaat adverteren in het display-netwerk, worden advertenties weergegeven op partnerwebsites van Google. Jouw advertenties worden dan getoond wanneer de zoekwoorden gerelateerd zijn aan de inhoud en thema’s van de website. ZO komt je doelgroep dus niet alleen in contact met jou bedrijf en producten bij het zoeken in Google, maar ook tijdens het bekijken van een YouTube filmpjes of het lezen van e- mail. Display Advertising moet je niet overdrijven, daarom zorgen we er altijd voor dat de advertenties een beperkt aantal keer vertoond worden per gebruiker. Bij het vertonen van advertenties in dit netwerk zorgen we er altijd voor dat advertenties niet vertoond worden op pagina’s die door Google zijn aangemerkt als ‘gewelddadige inhoud’. Ook andere websites waarmee je als adverteerder wellicht niet geassocieerd wilt worden kunnen we eruit filteren.

Liever op een andere manier adverteren? Dat kan. We kunnen u ook helpen met social media adverteren (adverteren op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn). Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.