Zoekmachine optimalisatie

Haal meer resultaat uit je website. Door een hogere positie in Google (en Bing en Yahoo) trek je meer bezoekers naar je website. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is dé manier om een goede positie in Google te krijgen. Bureau Binder is gespecialiseerd in alle aspecten van SEO om ook met jouw website een toppositie in Google te bereiken.

Zoekmachineoptimalisatie, SEO

Zoekmachine optimalisatie: werkwijze

Voordat we starten met zoekmachine optimalisatie brengen we het zoekgedrag van jouw klanten en doelgroep in beeld. Op welke woorden of zinnen zoeken mensen die naar jouw product of dienst op zoek zijn? En hoe sterk is de online concurrentie? Door een zorgvuldige analyse te maken weten we precies welke zoektermen we moeten gebruiken om je doelgroep te bereiken.

Met de zoektermen in de hand helpt Bureau Binder je met een optimalisatieslag voor de website. We maken een concreet advies en stappenplan voor het verbeteren van je website. Je kunt ervoor kiezen om aanpassingen in teksten zélf uit te voeren of uit te laten voeren door Bureau Binder. Met het aanpassen van content, technische verbeteringen, optimalisatie van video of afbeeldingen, integratie van Google Maps, Google Mijn Bedrijf en zelfs blogberichten en social media maken we het SEO-plaatje compleet. Maandelijks rapporteren we de optimalisaties die we gedaan hebben en geven we adviezen en aanbevelingen om het maximale uit je website te halen.

Wil je weten hoe jouw website scoort op de belangrijkste SEO-aspecten? Vraag dan direct een vrijblijvende SEO-scan aan.