Over ons

Bureau Binder is een bureau met online professionals in de vakgebieden webdesign en online marketing. We denken graag met je mee. Dit begint met een strategie en gaat over in de uitvoering van SEA, SEO en Online Marketing Campagnes. Wat kunnen wij voor jou doen?

Wie?

Bureau Binder bestaat uit professionals op het vakgebied. Chef Online is Rinske Jansen: zij heeft ruime ervaring met digitale marketing, concept en strategie. De afgelopen jaren heeft ze voor diverse organisaties online campagnes uitgedacht en uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan campagnes op Instagram, adverteren op Facebook of AdWords, webredactie, contentmarketing, e-mailmarketing of het uitdenken van een volledige social media strategie.

De tweede Chef Online is Tom de Roos, verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van websites, programmatuur en visuele concepten zoals animaties en narrowcasting. Naast het pure ‘bouwwerk’ is Tom ook betrokken bij ontwikkeling van campagnes, concept en strategie.

Vanuit ons kantoor in Apeldoorn werken wij voor en met klanten in heel Nederland. Wil je meer weten over onze aanpak, wie we zijn of wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

We (Rinske) zijn (is) begonnen als eenpitter in online marketing; de laatste jaren zijn we steeds verder opgeschoven en uitgebreid, net zover tot we inmiddels een  fullservice internetbureau zijn. Van ontwerp tot hosting en onderhoud, van campagnes tot e-mailmarketing, we hebben het in huis. Daarnaast werken we  graag samen met andere professionals, bureau’s of zzp’ers.

Onze ervaring

Bureau Binder werkt voor grote en kleinere organisaties en bedrijven. Dat zijn publieke organisaties zoals het Waterschap Vallei en Veluwe, culture instellingen zoals Theater en Congrescentrum Orpheus, maar ook voor ondernemers en bedrijven in  de culturele sector, in communicatie, training- en coaching en consultancy.


Practisch

Administratie: ook wij ontkomen er niet aan. Maar we willen het wel makkelijker maken. Daarom maken we sinds kort gebruik van Simple Invoicing; een boekhoudsysteem dat door steeds meer (grote) instanties (zoals de overheid) gebruikt word.  Als jij het ook gebruikt is dat handig, en anders hebben we altijd nog de vertrouwde stuur-een-factuur-manier.